Райна забрави Коцето – заби богаташ (Вижте как я глези новият й)

Гласувайте за статията

Райна най-накрая има мъж в живота си

Райна не спира да се фука с подаръците от новия си

Райна забрави Коцето! Певицата дълги години не успяваше да се съвземе след раздялата с колегата си и така и не случваше на мъж. По всичко личи обаче, че пилето на поп фолка все пак е успяло да си намери човек за себе си, тъй като напоследък буквално лети на крилете на любовта, издават я близките й.

Райна си има нов

Райна си има нов

Изпълнителката, която заряза кариерата си, е срещнала мъж, който я глези като принцеса. И угажда на всяко нейно желание. Последният подарък на влюбеният господин е чисто нов Мини Купър в тъмносин цвят, който е любимият на Райна.

Тя вече побърза да се похвали с придобивката си, пускайки снимка на лъскавото возило. В светските среди пък упорито се говори, че именно мистериозният бизнесмен е човекът, който финансира пътуванията на Райна в чужбина.

raina nov1Изпълнителката всяка седмица е на различна екскурзия и буквално обиколи света за броени месеци, като почти не си помръдна пръста за работа. „Този път май е ударила кьоравото. Със сигурност с новия мъж й е хиляди пъти по-добре, отколкото щеше да й е с Коцето“, шушукат нейни колежки, които още не могат да забравят аферата й с колегата Константин, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар