Райна ОТМЪКНА бившия на Преслава!

Гласувайте за статията

Фолк певицата най-после показа новата си любов

Фолк певицата Райна отмъкна бившия на Преслава. Красавицата влезе в ролята на фатална жена и отмъкна изпод носа на фолк певицата най-новото й гадже. Запознати веднага разконспирираха красавицата. И я хванаха моментално крачка.

Ето го новия на Райна

Ето го новия на Райна

Оказва се, че новият приятел на Райна е бивш танцьор в един от клиповете на Преслава. А певицата най-нахално й го е отмъкнала. И то не само във връзка с професионалните си изяви. Фенове твърдят, че той е участвал в клипа на Преслава „И когато съмне“. А скоро вероятно ще се изяви и в някой от клиповете на Преслава. Кога и как двамата са се запознали и залюбили все още не е ясно, но се надяваме красавицата да издаде подробности около свалката.

Засега името на новото гадже на Райна си остава загадка, но е факт, че певицата изглежда доста доволна от последната си връзка. Ако трябва да сме честни Райна направо сияе—дори докато беше с Коцето, певицата не е изглеждала толкова чаровна и влюбена.

Според запознати двойката е заедно съвсем отскоро, но чувствата им са изключително силни. Дали певицата ще мине под венчило обаче е твърде рано да се каже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Райна ОТМЪКНА бившия на Преслава!”

  1. Sisi Sotirova

    Ное. 24. 2012

    nai krasivata peviza e rauina.

    Reply to this comment

Добавете коментар