РАЗКРИТА! Ето кой е НОВИЯТ на Райна

Гласувайте за статията

Фолк певицата си хвана за гадже еротичен танцьор

Райна е разкрита. Изпълнителката, която наскоро се похвали с ново гадже, упорито отказваше да издаде подробности около самоличността му. Феновете й обаче бързо я разкриха и „разобличиха“ новата й сърдечна тръпка.

Райна заби танцьор

Райна заби танцьор

Оказва се, че Райна този път е решила да се разнообрази и си е хванала за гадже еротичен танцьор. Мъжът до нея не е друг, а Пламен, от бившата мъжка група „Максимус“. Много жени и до днес с усмивки си спомнят дивите купони, на които групата присъстваше из нощните клубове. И които често пъти преминаваха границите на обикновени развлечения и се превръщаха в тотална вахканлия.

Райна заби танцьор

Пламен от „Максимус“ спечели сърцето на брюнетката

За танцьора Пламен се знаят доста неща, а форумци активно коментират не само личния му живот, но и професионалните му изяви. Роден в Габрово, младежът се занимава 11 години с народни танци, преди да се отдаде на по-екзотични и по-печеливши изпълнения заедно с колегите си от „Максимус“ пишат от hotarena.net.

Професионалния му път го събра със Златка Райкова на „Острова на изкушението“. Докато плеймейтката разбиваше мъжките сърца, Пламен възпламеняваше жените. В последствие много от бившите му обожателки го видяха в рекламния клип на известна марка водка, където си партнираше Аксиния. Говори се, че младежът е имал не само професионални, но и лични отношения с поп певицата. Твърди се още, че в черното му тефтерче със завоевания влиза и името на певицата Преслава. Той дори се снима в клип на фолк дивата, преди да се прехвърли на Райна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар