Райна върти афера с преподавател (Ето кой плаща за екскурзиите й)

Гласувайте за статията

Мистериозната любов на Райна е разкрита!

В последните месеци Райна привлича все повече внимание върху себе си. Но то не е свързано с нейни нови проекти и музикални изяви, защото такива почти няма напоследък. Пилето на поп-фолка залезе безславно и предаде щафетата на своите по-млади колежки. Но видимо въобще не съжалява за това свое решение, защото животът й е по-прекрасен от всякога!

Райна се е отдала на дълги и последователни пътувания до различни точки на света, повечето далечни и екзотични. Всеки месец задължително поне веднъж стяга багажа за поредната дестинация. Въпреки че Италия е голямата й любов, красивата македонка си умира и да се припича на някой остров на другия край на света. Там е далеч от любопитните погледи и може да бъде себе си. А и да бъде влюбена!

На всичките си екзотични снимки, с които залива социалните мрежи, Райна е все сама.

Но е ясно, че в пътуванията си има доста приятна компания, която все така упорито крие. За мистериозното гадже на певицата, което финансира нейните пътувания, се изписа много. Разбира се, всичко на този етап са само предположения, защото господинът не е бил официално представен. А и май няма да бъде скоро.

Според последната гореща мълва в светските среди, Райна се е залюбила с един то своите даскали! Певицата реши на стари години да се сдобие с тапия за висше образование по психология. Но явно в университета е намерила не само знание, но и любов, пише hotarena.net.

Когато са в ролята на студент и преподавател, красавицата и доцента се държат съвсем нормално. Двамата не искат да будят съмнение, че помежду им има някакви по-специални отношения. Затова и в България не си позволяват да ходят на любовни срещи. Но пък, за сметка на това, често се отдават свободна на любовта си зад граница.

Райна упорито крие любовта в живота си

Райна упорито крие любовта в живота си

Новата тръпка на Райна е доста по-голям от нея. Явно тя е хлътнала по него заради интелекта и финансовите възможности. А и двамата споделят една и съща страст – пътуванията. Дали някои от тях са свързани с работата на господина или всичко е просто за забавление, няма значение. Важното е, че певицата се чувства истинска щастлива и й харесва да продължава да крие своята малка тайна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар