април 25, 2024

Райна втрещи с напомпани устни (Певицата надмина и Мария по корекции – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/rayna-vtreshti-s-napompani-ustni-pevicata-nadmina-i-mariya-po-korekcii-snimki/166650 Kliuki.net
Райна втрещи с напомпани устни (Певицата надмина и Мария по корекции – Снимки)

Специалистът с инжекциите доста си е поиграл по устните на Райна

Именно напомпаните устни на певицата направиха силно впечатление на всяко невъоръжено око в мрежата. Както изглежда, набухвателите ѝ стават все повече и повече и от някогашните ѝ сравнително скромни дадености не е и останала и следа. И макар Райна да бе една от най-естествените хубавици в бранша, вече и тя залитна сериозно по корекциите. Кадрите ѝ в Инстаграм са повече от красноречиви. Като изключим впечатлението, че са преди всичко поза и перчене пред потребителите, е време да обърнем поглед и към устните ѝ. На практика фолкаджийката започва да се превръща в копие на колежката си Мария.

Райна втрещи с напомпани устни (Певицата надмина и Мария по корекции – Снимки)
Райна кърти с новите си джуки Снимка: Инстаграм

Най-известното “кокоше дупе” в чалга средите може би съвсем скоро ще диша прахта именно на Райна. Така прословутото Пиле на попфолка вероятно вече изпитва сериозни затруднения в… говоренето. Както е известно, всяка напомпана мацка не успява добре да контролира коригираните си устни и реално изглежда така, сякаш словоплетства с видими усилия.

Райна втрещи с напомпани устни (Певицата надмина и Мария по корекции – Снимки) - Снимка 2
Устни ала Мария, нали? Снимка: Инстаграм

И докато Мария си е открай време с въпросните “бърни”, Райна е начинаеща в занаята и тепърва ще бере ядове от инжекциите. Е, певицата и сега е крачка назад – най-верните ѝ поддръжници цъкат с език и се чудят кому беше нужно да се окепязява по този начин.

Райна втрещи с напомпани устни (Певицата надмина и Мария по корекции – Снимки) - Снимка 3
Специалистът си е поиграл доста по горната устна Снимка: Инстаграм