Райна втрещи с напомпани устни (Певицата надмина и Мария по корекции – Снимки)

Специалистът с инжекциите доста си е поиграл по устните на Райна

Именно напомпаните устни на певицата направиха силно впечатление на всяко невъоръжено око в мрежата. Както изглежда, набухвателите ѝ стават все повече и повече и от някогашните ѝ сравнително скромни дадености не е и останала и следа. И макар Райна да бе една от най-естествените хубавици в бранша, вече и тя залитна сериозно по корекциите. Кадрите ѝ в Инстаграм са повече от красноречиви. Като изключим впечатлението, че са преди всичко поза и перчене пред потребителите, е време да обърнем поглед и към устните ѝ. На практика фолкаджийката започва да се превръща в копие на колежката си Мария.

Райна кърти с новите си джуки Снимка: Инстаграм

Най-известното “кокоше дупе” в чалга средите може би съвсем скоро ще диша прахта именно на Райна. Така прословутото Пиле на попфолка вероятно вече изпитва сериозни затруднения в… говоренето. Както е известно, всяка напомпана мацка не успява добре да контролира коригираните си устни и реално изглежда така, сякаш словоплетства с видими усилия.

Устни ала Мария, нали? Снимка: Инстаграм

И докато Мария си е открай време с въпросните “бърни”, Райна е начинаеща в занаята и тепърва ще бере ядове от инжекциите. Е, певицата и сега е крачка назад – най-верните ѝ поддръжници цъкат с език и се чудят кому беше нужно да се окепязява по този начин.

Специалистът си е поиграл доста по горната устна Снимка: Инстаграм
2 коментара
  1. Андрей Вълев казва

    На еврейски клюкарници като този, чиято храна са клюките, а те се разпространяват не случайно, и имат за цел да отвлекат вниманието на стадото от насъщните му проблеми, е по – добре да не се занимават с Райна.Как да изглежда, това си е неин личен избор и никой няма право да я осъжда.

  2. Радина казва

    Пишете простотия след простотия. И я пишете за всяка . Бях на нейно участие и си е абсолютно същата ! Много е хубава, и това е нещото, което ви драЗни 🤦🏽‍♀️
    Злобни същества!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.