Райна впечатлява с нова секси визия

Гласувайте за статията

Пилето на поп фолка откри летния сезон с най новата си песен „Монахини будни няма”

Райна изненада почитателите си с екстравагантна прическа, която показа в най-новият си клип.

Новата визия на Райна

Преди няколко дни музикалните медии завъртяха новата песен на Райна, носеща интересното заглавие „Монахини будни няма”.
Във видеото към песента фолк дивата тотално е сменила своя имидж. Прическата й е интересна и страшно много й отива.
В последния си клип Райна е с по-светла коса, която е на ситни къдрици. С този имидж изпълнителката изглежда много палава и адски секси.
Напоследък Райнето демонстрира все по-разкрепостено поведение. В последните си клипове залага на изключително секси визия и предизвикателно държание. На сцената певицата се държи свободно и флиртува доста умело с публиката. Снимката на сините гащички на Райна обиколи набързо публичното пространство и предизвика еуфория у феновете й.
Македонското девойче демонстрира завидни танцови умения в последното си видео, с което може да подлуди не един и двама представители на силния пол.
Привидно скромната Райна е заложила на много танци в „Монахини будни няма”. Клипът е летен и интересен. Райна е заложила на шарените цветове, които да предадат още повече настроение на лятното парче.
Фолк дивата е истинско предизвикателство за представителите на силния пол, защото след раздялата си с Коцето, тя не е имала друго официално гадже, което я прави интересна и желана от мъжете.
С новата си визия красавицата още повече разгорещява мъжките фантазии, защото изглежда едновременно като малка лолитка и като жадна за страстни преживявания тигрица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар