КРАСОТА! Вижте Райна в Бали (ЕКЗОТИЧНИ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Фолк певицата си подари екзотична ваканция в Бали

Истинска райска ваканция в Бали си подари фолк певицата Райна. Изпълнителката публикува на страницата си в социалната мрежа снимки, на които е на ваканция на екзточния остров. На тях звездата изглежда умопомрачително. Сред екзотичната природа на острова самата Райна прилича на езическа богиня. А феновете й изпаднаха във възторг при вида на снимките й.

Райна си подари ваканция в Бали

Райна си подари ваканция в Бали

Облечена в проста червена роба или с екзотична традиционна носия Райна е забележителна. Изпълнителката с възторг разказва за дните прекарани на острова, по време на пътуването й до Бали и Сингапур. Разходка из местните забележителности, възможност да се наслади на екзотичен масаж и дори среща с уникални животински видове — Райна е запечатала всеки миг от приказната си ваканция.

Певицата във възторг от острова

Певицата във възторг от острова

Не е изненадващо, че певицата си мечтае отново да посети това райско кътче. И се надява отново един ден да има възможност да отиде до там.

Певицата с незабравими спомени оттам

Райна с незабравими спомени оттам

С кого Райна е споделила романтичния си воаяж остава загадка. Но със сигурност певицата не е била сама. Дали неповторимите й снимки са правени от вече бившата й любов не е ясно. Факт е обаче, че по време на почивката си Райна наистина се е забавлявала във всеки миг от престоя си в Бали.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар