Райна без гадже от три години – защо ли?

Гласувайте за статията

Райна не може да завърти сериозно гадже вече цели три години. Защо ли?

Райна била люта ревнивка и пердашела мъжете, ако погледнат настрани

Фолк дивата има много лют характер – истинска македонка, разкрива неин бивш ухажор. Той бил за кратко с нея, но имал възможност да я опознае достатъчно и дори няколко пъти да яде шамарите й. Много е ревнива, разкрил младият човек пред HotArena.net.
Тя е лесно раздразнителна и супер ревнива, разказал несполучилият любовник. Той си спомнял случки, при които се зазяпвал в хубави момичета и после си пател за това, че гледа настрани: без да си поплюва, хубавото Райне му се нахвърляло с шамари и му го връщало с лихвите. Сладкогласата хубавица пердашела гаджето си уж на шега, но него го боляло наистина и предпочело да избяга по-далеч от лютата ревнивка.
След Коцето Райна наистина няма трайна, стабилна връзка вече три години, потвърждават от близкото й обкръжение. Трудно е да се обобщи обаче, че причина за това са шамарите.
Ако е имало шамари – имало е и причина за тях, е заявила Райна според репортерите на “Уикенд”. Нейни фенове настояват, че това са измислици. Други пък си спомнят, че Райна е командорила и Коцето, докато бяха заедно. Дори се случвало да замахне срещу него на сцената, когато ги викат на бис – той е готов да пее още, а тя не иска и почти го изритва да си ходят. Истински резил!
http://youtu.be/SlvBmzSQlc8

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар