Разкош! Емилия живее в невиждан лукс (Вижте какъв палат й осигури Башур – Снимки от дома им)

Разкош! Емилия живее в невиждан лукс (Вижте какъв палат й осигури Башур – Снимки от дома им)
3 (60%) 1 vote

Емилия живее в царски палат с половинката си Жорж Башур

Фолк звездата Емилия удиви почитателите си с лукса, в който живее докато въртеше сутрешната си закуска в кухнята. Кадрите, в които тя приготвя фреш от портокали и смес с авокадо, орехи и годжи бери обаче показаха изпълнителката на „Пайнер“ без грим, такава каквато я вижда мъжа й сутрешно, а именно неподправена и натурална.

Певицата загатна една малка част от голямото имение на бизнесмена Жорж Башур край София, като гледката от впечатляващата кухня направо размечта последователите й, видя HotNews. „Как отваряш прозореца… и аз искам така да ми е мивката, но тази батерия… нещо не се връзва. Иначе е убавиня всичко и ти Емилия“, отсъдиха в коментарите си фенове. Имаше обаче и доста по-остри критики към нея, които не касаеха битовите детайли в дома, а това, че блондинката имитира бившата на настоящия си мъж. „Сега Екатерина Башур ли ще копираш?“, през смях възроптаха под иначе свежите кадри.

Емилия дом

Снимки: Инстаграм

По наблюдателните визираха, че певицата се опитва да следва екс-съпругата, която от край време показва в социалната мрежа снимки, когато приготвя манджи или здравословни закуски.

И докато някои захапаха Емилия, че се стреми да бъде идеалната жена за любимия си, попивайки от бившата му, то други побързаха да потушат словесните стрели така: „Не закусвам, но кафе с голямо удоволствие бих пила с теб“, пише мила фенка на звездата, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Разкош! Емилия живее в невиждан лукс (Вижте какъв палат й осигури Башур – Снимки от дома им)”

  1. Вели

    ян. 24. 2021

    Страхотно! 😊

    Reply to this comment

Добавете коментар