Разделени ли?! Мика Стоичкова и Айкут се събраха (Вижте ги с цялото семейство – Снимка)

Христо Стоичков разби на пух и прах спекулациите за радялата на Мика с Айкут

Бащата на Мика Стоичкова пусна интригуваща снимка в Инстаграм. С нея легендарният български футболист накара социалната мрежа да гадае какво се случва със семейното положение на дъщеря му.

Камата сподели стар фотос на цялата си фамилия предо часове. И на снимката се вижда Айкут, който държи в ръце малката си дъщеричка.

„Моят отбор – цялото семейство”, пише Христо Стоичков
Снимка: Инстаграм

В медийното пространство се носи упорит слух, че Айки и Мика са се разделили. И щерката на Христо е била шута на годеника си като му е върнала годежния пръстен.

Интересен е надписа, с който Стоичков е придружил семейното фото. Той е написал: „Моят отбор – цялото семейство”. Според поста му може да установим, че годениците отново са си дали шанс и пак са заедно, предават от blitz.bg.

За това, че са се събрали говори и друга снимка. На рождения ден по случай юбилея на Мариана Стоичкова, който бе празнуван скоро е присъствал Айкут Рамадан. На кадъра се е снимал и любимия на Мика. Който е уважил празника на тъща си.

На юбилея на Мариана

Явно, че майката и таткото на двегодишната Миа ще опитат отново да скрепят отношенията си. Дали в името на детето или заради това, е все още се обичат не става ясно. Но със сигурност са си простили щом Камата не изключва Айки от фамилията си, а даже напротив. Смята го за истински зет.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.