Разделени ли? Мария Игнатова и Рачков по-влюбени от всякога (Снимки+бременна ли е блондинката)

Гласувайте за статията

Мария Игнатова и Рачков не са се разделяли, влюбените са си заедно и се радват на възобновената си връзка

След куп слухове, че Мария Игнатова и Димитър Рачков пак са се разделили истината излезе на бял свят. Мистерията се разплете от снимки публикувани в социалната мрежа от Александра Раева.

Първата дружка на русото изкушение разби на пух и прах клюките по адрес на Мария и комика, че отново са сложили край на връзката си след като и двамата вече не са водещи на „Господари на ефира”. Още повече, че от доста време не бяха се появявали заедно в светското пространство. Това наля масло в огъня и тогава се заговори, че има нов отлив в отношенията им.

Снимка: Инстаграм

Да, ама не! От кадрите които Алекс публикува заедно с приятелката си се вижда колко е щастлива Мария. От тях можем да установи, че блондинката не е и бременна както някой предполагаха. А напротив. Фигурата й си е пак елегантна и няма никаква следа от бременно коремче.

Ето ги! Мария и Рачков влюбени до уши
Снимка: Инстаграм

На следващото фото пък влюбените пиленца са на шумно парти. Те позират щастливи и усмихнати до уши заедно с певицата и с Маги Халваджиян. Едва ли някой като види снимката би си помислил, че може да има някакъв проблем в личните неща на комика и нежната му половинка, предават от електронната новинарска агенция blitz.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар