Развод във Фермата! Красимира заряза мъжа и детето си заради Митко Калайджиев (Всичко за драмата)

Гласувайте за статията

Красимира от Фермата реши да зареже мъжа си и сина си заради флирта си с Митко Калайджиев

Красимира от Фермата разбуни духовете с решението си! Домакинята, която влезе в шоуто с визитка на жена, която зависи финансово от мъжа си, взе решение да го напусне. При това публично. Навръх 31-я си рожден ден Красимира написа емоционално писмо, в което се зарича от сега нататък да живее както тя иска и да бъде щастлива. А не да избира удобството и сигурността.

Красимира от Фермата Митко Калайджиев

Снимка: Фейсбук

Повече от ясно е, че Краси очевидно е повлияна от флирта си с Митко Калайджиев и той стои в основата на тежкото решение да зареже семейството си. Красимира дори не се зарадва на видео честитката на мъжа си, а вместо това се заяде, че кара нейната кола.

Естествено, решението й публично да зареже бащата на детето си заради богаташкия наследник не се прие еднополюсно от зрителите. И докато една част защитиха правото й да е щастлива, повечето недоумяват защо трябваше да го прави по този начин.

„Всеки има право да бъде щастлив, но НЕ беше нужно да е по-този начин. Митко ѝ влезна под кожата, като ѝ вкара малко психология и провокация, а тя горката взе, че полетя. Бъди щастлива, но не се оставяй на манипулациите на всеки, който иска да си легне с теб!“, категорични са феновете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар