април 18, 2024

Развод ли? Принцеса Шарлийн се събра с мъжа си и децата си (Вижте колко са щастливи – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/razvod-li-princesa-sharliyn-se-sabra-s-mazha-si-i-decata-si-vizhte-kolko-sa-shtastlivi-snimki/164224 Kliuki.net
Развод ли? Принцеса Шарлийн се събра с мъжа си и децата си (Вижте колко са щастливи – Снимки)

Принцеса Шарлийн май ще се размине с развода

По всичко личи, че поне засега принцеса Шарлийн няма да се развежда. Слуховете за гръмотевични бури в рая на семейството гръмнаха в последната година. Разбира се, тя бе достатъчно добра, за да подхрани всички спекулации, като избяга в Южна Африка. Така наследницата на Монако на практика заряза мъж и деца, за да помага на нуждаещите се. Таткото и близнаците явно са взели нещата в свои ръце и на 25 август са пристигнали успешно при "бегълката". [caption id="attachment_185066" align="aligncenter" width="300"]Принцеса Шарлийн прикотка мъжа си и децата в Южна Африка Принцеса Шарлийн прикотка мъжа си и децата в Южна Африка
Снимка: инстаграм[/caption] Именно идването им в Южна Африка бе причината Шарлийн да се похвали и в социалните мрежи. Щастието ѝ, както изглежда, е пълно и семейството се забавлява повече от успешно. Бягството ѝ определено бе изненада за почитателите на кралските клюки, още повече че тя остана доста повече от предвиденото време в новия си дом. Според официалната версия, която тиражира дворът, на принцесата е било забранено да пътува със самолет. Причините за подобна забрана са здравословни. Лекарите я предупредили, че може да се върне у дома едва през есента.

Така, за да спести нежелани преживявания на жена си, принцът в крайна сметка взе самолета за Африка. По всичко личи, че засега разводът между двамата се отменя и те правят всичко възможно да изчистят подобни слухове от публичното пространство. "Алберт е моята скала и моята сила и без неговата любов и подкрепа нямаше да мога да преживея тези болезнени времена", споделя Шарлийн пред Channel24, цитирана от tialoto.bg.

Принцесата допълва още, че се чувства повече от щастлива. И макар да се е наложило да оформи асиметричен бретон на дъщеря си, след като малката се е подстригала сама, явно нещата в семейството изглеждат наред.