Радост Драганова от „Мармалад“ крие миналото си. Вижте защо

Радост Драганова от „Мармалад“ крие миналото си. Вижте защо
2.83 (56.67%) 6 votes

Радост Драганова крие миналото си. Спокойно, не тъмно минало крие усмихнатата водеща на „Мармалад”, а произхода си

Радост Драганова, продуцент, но и водещ, заедно с Митко Павлов на стартиралото наскоро по БТВ, предаване „Мармалад”, крие миналото си. От много време тя избягва роднините си, защото се срамува от тях. Произходът й на селско момиче, израснало край трудолюбиви селяни в Старозагорско и може би пасло някое и друго животинче с дружките си, е обиден за фината днес дама, твърдят от Hotarena.net.

Самата тя пише в официалната си биография, че е родена в София, но именно запознати споделят, че не е истина. Родена е в Старозагорско село, а висше образование е завършила в града под тепетата. Именно там, в Пловдив, среща и се свързва с богати и влиятелни хора, с помощта на които си проправя път към мечтания телевизионен екран.

Радост Драганова

Радост или Радка, коя е тя

Помним я като водеща на „Огледала” и „Модерно”. Но явно успехът и славата са я главозамаяли и тя забравя от къде е тръгнала. По-точно, срамува се от произхода си.

„Пази боже сляпо да прогледа” би възкликнал днес, ако беше жив Алеко Константинов за подобно поведение, а не само за своя самозабравил се и възгордял се герой, живял преди повече от един век…

Но Радост Драганова се срамува и се дистанцира не само от миналото си. Говори се, че доста отдавна тя е сменила и името си. Рожденото й име било Радка Георгиева, след това става Радостина. Накрая решава, че Радост най-много подхожда на артистичната й и амбициозна натура и ще й донесе успех. Като се е надява, че най-после няма какво да й няпомня за обидните прякори от рода на Радка Пухлата.

Казват, че човек без род е като дърво без корени и че той, човекът прави името си, а не обратното. Тази мъдрост със сигурност е известна и на достъчно интелегентната Радост Драганова, но явно предпочита да я загърби и да си живее живота по свои правила.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара to “Радост Драганова от „Мармалад“ крие миналото си. Вижте защо”

 1. Мила

  май 15. 2015

  Вярно е, че няма нищо аристократично и „градско“ в нея. Една стъкната лелка със селска „красота“. Поправете, ако греша, но то си е видно отвсякъде!

  Reply to this comment
 2. Bai Hui

  юни 20. 2015

  Радка ли?!Истинското й име е далеч по-селско-Недка…Ахахаха…Ма как може да са я кръстили с това селско име беее?

  Reply to this comment
 3. жоро

  Дек. 31. 2021

  Сърбал съм и попарата ,когато работеше в община „Триадица“- Рядко неуслужливо същество , самочувствие без покритие.

  Reply to this comment

Добавете коментар