Радостта на Меган Маркъл и принц Хари беше кратка

Радостта на Меган Маркъл и принц Хари беше кратка
3.5 (70%) 2 votes

Очевидно дори и за тях няма пълно щастие

Радостта на Меган Маркъл и принц Хари бе твърде кратка. Както винаги се намира някой, който да я помрачи.

Този път в тази роля влезе бившата съпруга на предприемача Сергей Гришин – Анна Федосеева. Тя осъди Меган Маркъл и принц Хари за закупуването на имението в Санта Барбара, което допреди дни принадлежеше на руснака.

Меган Маркъл

Очевидно дори и за тях няма пълно щастие

Според Анна, Гришин е опасен човек. А по време на съвместното им съжителството животът й бил ад. Тя твърди, че била подложена на домашно насилие, както и множество заплахи срещу нея и близките, пише „Лента.ру“.

Рускинята припомни, че Меган Маркъл се бори за правата на жените. На практика това означава, че купуването на имот от „насилник“ никак не й прилягало.
Според бившата съпруга на Гришин, принц Хари и Меган Маркъл, са подходили неразумно при сделката. Те дори не са си направили труда да проучат в Гугъл що за човек е доскорошният собственик на имението.

Представител на Гришин от своя страна заяви, че той е станал жертва на измама, извършена от бившата му съпруга. Освен това е бил принуден да заведе дело срещу нея.

„Когато тази измамна схема се провали, Федосеева повдигна редица лъжливи обвинения към мъжа си“, твърдят защитниците на бизнесмена.
Припомняме, че херцозите на Съсекс закупиха имот от Гришин за 15 милиона долара, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар