Радостина Тодорова – хит в интернет и необходимост за всеки

Радостина Тодорова – хит в интернет и необходимост за всеки
5 (100%) 1 vote

Всеки се нуждае от една Мис България в живота си – това е най-разпространеният слоган в интернет в последните дни благодарение на Радостина Тодорова.

Родната представителка на световния конкурс „Мис Вселена“ Радостина Тодорова може да не успя да се класира сред челната петнайска на най-красивите в света, но излезе моралният победител от надпреварата.

Колаж със снимки от церемонията, на която стана грандиозен гаф с обърканите имена на миските, е най-тиражираната снимка в социалните мрежи в последните дни. Главно действащо лице на него е красивата нашенка, която емоционално подканва „Мис Филипини“ да си вземе короната.

След като водещият обърка имената на призьорката и нейната подгласничка, настъпи невъобразим смут. Публиката освирка организаторите, допуснали подобно объркване. Мис Колумбия усети какво е да си „Мис Вселена“ само за броени минути. След това короната бе махната от главата ѝ.

За жалост, целият негативизъм се насочи към красивата филипинка, която се оказа действителният победител. Тя се стъписа и не знаеше какво да прави. В този момент единствената от останалите участнички, която я подкрепи, бе Радостина Тодорова. Нашето момиче емоционално я подкани чрез жест с ръцете и викове да отиде и да си вземе короната.

Тогава филипинката сякаш доби смелост и пристъпи напред, за да получи заслужената си награда. Този жест на Радост бе тълкуван в интернет като необходимата на всеки в дадени моменти помощ, за да продължим напред.

Тодорова се превърна в символ на приятелската подкрепа, която ни показва правия път в трудни и объркани за нас моменти. „Мис национален отбор по футбол“ вече е на голяма почит във Филипините, но бива недолюбвана в Колумбия.

В студиото на „Тази сутрин“ Радостина разкри и подробност, която не е станала достояние на зрителите на финала на конкурса. Всички останали миски са се скупчили около колумбийката, за да я успокояват, а нашето момиче е била единствената, застанала зад гърба на реалната победителка.

Емоционалната рекация на Радостина, която я направи хит в интернет

Емоционалната реакция на Радостина, която я направи хит в интернет

miss r

Радостина Тодорова се радва, че с чисто първичната си реакция е успяла да прослави не толкова себе си, колкото страната ни като символ на доброто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар