Радинела Чушева спи със семеен строителен бос (Вижте кой е възрастния й любовник)

Гласувайте за статията

Старецът, с когото мачка чаршафите Мис България е 60-годишен строителен бос

Радинела Чушева, която стана Мис България 2019 г крие самоличността  на възрастния си любовник.  Само, че гаджето на бившата адреналинка бе разкрито, след като се появи папарашката снимка на двойката от летището в София.

Стана ясно, че миската мачка чаршафите с мъж, който е поне на 60 години. Явно той е мистериозния й спонсор, който се е изръсил да й осигури титлата. Според достоверен източник на ХотАрена мъжът се казва Коста и се занимава с проспериращ бизнес в сферата на строителството.

Мис България крие годините на мистериозния си спонсор, който е богат предприемач с жена и деца
Снимка: ХотАреана

Преди седмица влюбените бяха спипани да летят от София до гръцкия остров Миконос и въпреки, че лицата им бяха покрити от маски заради пандемията Радинела нямаше как да не бъде разпозната.  Според слуховете нейната половинка  е поне с 35 лазарника по-голям от нея.

Явно Мис България много се срамува, че трябва да дарява с ласки не някой атлетичен мачо,  а дядо на пенсионна възраст.

Чушева има още една причина да крие, че се въргаля със старец. Спонсорът й бил женен мъж с деца, които били почти на нейната възраст. Но трябвало да преглътне факта, че е семеен защото без него няма как да поддържа висок стандарт  на живот.

Коста не пестял средства за любовницата си, за да я поглези. Преди почивката в Гърция и пандемията двойката отмаряла на Малдивите и в ски курорта Тирол, предават от ХотАрена, цитирайки „Уикенд“.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар