Радинела Чушева се окепази с пластики (Миската вече копие на Жокера – Фото факт)

Радинела Чушева сериозно се е оляла с корекциите по лицето си

Една от най-обсъжданите миски у нас е заприличала на Жокера от едноименния филм, коментират потребители в социалните мрежи.

Носителката на титлата Мис България 2019 Радинела Чушева за кратко време се превърна в едно от най-популярните лица у нас. Но не заради короната, която грабна, а с множеството пластични корекции, които буквално са я обезобразили.

Радинела Чушева
Снимка: ХотАрена

От миловидната адреналинка от „Господари на ефира” днес няма и следа. След избора на Радинела за най-красивата българка за 2019г., социалните мрежи завряха от коментари, че титлата й е платена, защото никой не можеше да допусне, че момиче с такава визия, печели конкурс за красота. Но в милата ни родина всичко е възможно. И както се вижда от фотоса, който ни изпрати наш читател, на Радинела никак не й пука за хорското мнение. Усмихва се широко и си носи короната с гордо вдигната глава.

„Мис България със сигурност си е правила още някакви корекции по лицето след конкурса. Вече изглежда ужасно неестествено и е заприличала на героя от „Жокера”, коментират потребители в социалните мрежи, пише hotarena.net.

Радинела Чушева
Снимка: Инстаграм
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.