Радинела Чушева за Рачков: Той е сваляч! (Вижте какво разкри за връзката им)

Радинела Чушева за Рачков: Той е сваляч! (Вижте какво разкри за връзката им)
4 (80%) 1 vote

Радинела Чушева проговори за слуховете, че е разделила Рачков и Мария Игнатова

Актуалната носителка на титлата „Мис България“ Радинела Чушева отговори на твърденията, че има връзка с един от най-популярните телевизионери – Димитър Рачков.

Екс адреналинката не скри, че е впрекрасни отношения с всеки един от екипа на „Господари на ефира“, където беше една от адреналинките, а за Рачков не скри, че е голям сваляч и това всъщност е дало повод за подозрителна връзка между тях.

Радинела Чушева и Димитър Рачков

Колаж: Клюки.нет

„Слуховете, че сме гаджета е поредната жълтина по мой адрес, която ще опровергая. С всички от предаването сме в страхотни отношения. Даже с Мария Игнатова си допадаме и като хора, напук на твърденията, че аз съм ги разделила с Рачков. Иначе той си е леко сваляч. Може би някой е видял някакъв такъв момент на закачка между нас и е решил, че има продължение. Но аз гледам на него като на приятел и го уважавам“, заяви в „Папараци“ Чушева.

Относно корекциите по външния си вид, Радинела призна и назова, кои са те. „Имам корекции, да. На бюста, който е по-малък от естествения бюст на голям процент от жените. Имам общо 300 в двете гърди… Хората се дразнят на устните ми… а те след 5-6 месеца ще се разградят. Но който не ме харесва да знае, че няма да се променям заради него“, категорична бе миската, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар