Радина Кърджилова се показа с бременно коремче (Вижте как сияе в 4-ия месец – Снимки)

Гласувайте за статията

Актрисата сияе с наедряло коремче в очакване на втори син

Радина Кърджилова най-накрая се показа с наедряло коремче. След като с Деян Донков дълго време не признаваха, че ще имат второ дете, брюнетката пусна снимка в социалната мрежа, на която позира с порасналия си син Христо.

Бременната Радина Кърджилова заедно със сна си Христо
Снимка: Инстаграм

Видимо актрисата е наедряла в областта на корема и бременността страшно й отива. Тя е в четвъртия месец и вече определено започва да й личи. Радина сияе в очакване на още едно момченце като е прегърнала хлапето си, което е поставило ръка , там където расте братчето му.

Прави впечатление и друго. Христо, който е четиригодишен за първи път е подстриган като момче. До скоро майка му го носеше с дълга коса като на момиче. Която актрисата връзваше на конска опашка.

Христо на Радина и Деян Донков до скоро ходеше с дълга коса
Снимка: Инстаграм

Мама и татко не скъсяваха косата на сина си заради суеверието, че така ще му отрежат късмета. Но факта, че хлапето трябва да ходи на детска градина е принудил семейството да посети фризьор.

През септември Деян Донков за първи път призна, че половинката му е бременна в третия месец и ще го дари с още един син. Да си припомним, че за актьора той ще е трето момче, тъй като той има един по-голям син от актрисата Анастасия  Ингилизова, който носи неговото име, предават от hotnews.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар