Радина Кърджилова проговори за проблемите си с теглото (Има ли анорексия?)

Гласувайте за статията

Радина Кърджилова проговори за проблемите с теглото и за анорексията

Актрисата Радина Кърджилова проговори за анорексичната си слабост. В последните дни звездата от Народния театър видимо се е стопила, а това предизвика вълна от коментари в мрежата. Почитателите й ужасени коментират, че е прекалено слаба. Наложи се Радина публично да направи опровержение.

„Благодаря на всички за загрижеността и тревогата за мен. Истината е, че съм напълно здрава и просто спрях да кърмя. Почувствах, че това е правилният момент за тази стъпка, а тялото ми просто се възстановява след този период“, каза още актрисата.

Тя е категорична, че като млада майка, която тича постоянно след едно здраво и енергично дете, е напълно нормално да свали няколко килограма. Освен това работата в театъра я изтощава допълнително и тя просто не може да напълнее. Въпреки че не се лишава от нищо. „Да, съгласна съм, че едно — две килца няма да са ми излишни, но истината е, че в момента се чувствам страхотно и в идеална кондиция. Освен това ролите ми изискват финес и гъвкавост, както и някои атлетични умения“, споделя с усмивка актрисата.

Радина Кърджилова е категорична, че няма анорексия, не страда от хранителни разстройства и съвсем не се подлага на гладни диети. Явно актрисата има силно развит метаболизъм, който не й позволява да напълнее дори и да иска.

Заради крехката й фигура тръгнаха слухове, че има сериозни проблеми със здравето. А нейни почитатели буквално заляха страницата й в Инстаграм с препоръки и пожелания да оздравява по-бързо и да напълнее малко.

Радина Кърджилова отрече да има анорексия

Радина Кърджилова отрече да има анорексия

Оказа се, че звездата няма проблеми с теглото, нито пък хранително разстройство и яде съвсем нормално. А що се отнася до твърде стройната фигура — както самата Радина признава — майчинството и работата в театъра просто не й позволяват да напълнее дори малко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар