Радина Кърджилова изпадна в тежка депресия (Какво натъжи актрисата?)

Гласувайте за статията

Радина Кърджилова изглежда съсипана и депресирана, защо е толкова тъжна хубавата актриса

Радина Кърджилова е на почивка с любимите си хора на море. Семейството отмаря в жегите заедно с момченцето си, което скоро навърши годинка. Но актрисата изглежда някак уморена и тъжна. Но за това пък много красива. 

Феновете на Кърджилова се чудят защо тяхната любимка е толкова отслабнала и уморена, предават от електронното издание lifestyle.bg. Дали майчинството не я съсипва и грижите около малкото хлапе не й идват в повече?

Според злите езици обаче съвсем друга е причината Радина да е депресирана. Из столичния хайлайф се носят какви ли не слухове за известното семейство.  Преди време из светските среди някой пусна слух, че Кърджилова отново е бременна и чака второ бебе. Даже от някъде извадиха нейни снимки, на които уж личи наедрялото й коремче.

После се появи още по-съмнителна клюка, че актрисата е загубила бебето. И депресията й се дължи на тежка лична драма. Сякаш хората завиждат на щастието на известното семейство и искат по всякакъв начин да го съсипят.

Изглежда всичките тези злобни слухове и подмятания по адрес на Радина и Деян Донков наистина успяват да помрачат щастието на хубавицата от първото й майчинство. Естествено всеки разумен човек не би повярвал на злобните твърдения, с които някои пълнят жълтите си страници.

Иначе снимките на актрисата от морската й ваканция са много красиви и впечатляващи. Особено тази, на която е гушнала малкото си юначе Христо разтапя потребителите в социалната мрежа.

Вижте още снимки от почивката на Радина Кърджилова в нашата галерия!

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар