Радина Кърджилова бременна с трето от Донков? (Актрисата показа издайническо коремче)

Гласувайте за статията

Радина Кърджилова изненада със заоблени форми

Радина Кърджилова май очаква трето дете, след като само преди десетина месеца роди втория си син – Йоан. Актрисата, която иначе има способността да отслабва със скоростта на светлината, вместо да се вталява след раждането, от около два месеца е започнала да напълнява. Нищо чудно скоро да дари мъжа си с още един наследник мъжа си Деян Донков.

радина кърджилова бременна

Снимка: Инстаграм

Напоследък Радина Кърджилова изглежда не просто леко наедряла, а направо бременна в началото на втория триместър. Това личи от снимки, които актрисата е публикувала в социалните мрежи. Промяната във фигурата й е осезаема дори когато се снима в широко яке. Гърдите й са наедрели, а долната част на дрехата стои издадена напред като на жена с наедряло коремче. И ако този тип снимки само загатват, че актрисата е наедряла, то фотосите й по клин не оставят никакво съмнение, че тя или е пуснала корем от системно предозиране на калориите, или очаква дете. Любопитно е, че през лятото звездата бе далеч по-слаба в сравнение със сега. Говори се, че тя кърми своя син Йоан, от което обикновено коремът се прибира бързо, а нейният не само че не става по-плосък, а точно обратното – наедрява. Фенове на Радина коментират, че каквато и да е причината за напълняването й, сега тя изглежда в пъти по-добре отколкото преди, когато беше слаба като вейка.

В случай, че не е преяла, а е бременна, което е по-вероятно, това ще бъде третото дете на звездата от нейната половинка Деян Донков. Първият син на двойката – Христо, се роди през юни 2016 г. Вторият син – Йоан, дойде на бял свят през март миналата година. Ако сега актрисата отново е бременна, най-вероятно ще роди през лятото. Деян има и още един син. Негова майка е актрисата от Военния театър – Анастасия Ингилизова. Момчето носи името на баща си и вече е тийнейджър. Макар да не живее с майка му, Деян се грижи за него всеотдайно, а Радина и Анастасия са близки приятелки от години.

Кърджилова никога не е крила слабостта си към бебетата. Тя е от жените, които не се притесняват да имат деца и успяват да съчетаят успешно работата и кариерата си. Деян пък никога не е крил, че мечтае за многолюдно семейство. Говори се, че макар характерът му да не е лек, той е един от най-отдадените бащи в гилдията, пише България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар