Радина Кърджилова: Актьорите сме за ПРОДАН!

Гласувайте за статията

„Често се караме с Донков“, признава актрисата

Младата надежда на българското кино и театър Радина Кърджилова даде откровено интервю за работата и личния си живот. Актрисата, която отскоро е част от трупата на Театъра на армията, сподели, че трудно понася славата.

Радина все още се бои от славата

Радина все още се бои от славата

Радина споделя, че се опитва да не обръща внимание на втренчените погледи, които я съпровождат непрекъснато. Просто се старае да ги игнорира, въпреки че цялото това внимание ужасно я притеснява, пишат от „Монитор“.

„Как се справям ли? Събираш се вътре в себе си, концентрираш се. Наистина е адски трудно.“, признава звездата, която в момента активно работи по новата си пиеса „Кой се страхува от Вирджиния Улф ?“. Радина споделя, че засега се е посветила на театъра и не е сигурна, дали отново ще се върне в киното.

По повод намеците, че външният й вид й помага в работата, Радина е категорична, че разчита единствено на таланта си. Кърджилова признава, че красотата й е плюс за нея, но тя не я използва, за да постига по този начин целите си. „Ние, актьорите, по принцип сме за продан, продаваме се с лицето и таланта си.“, откровена е актрисата. По повод личния си живот споделя, че не й е лесно да съжителства с Деян Донков, но въпреки това го обожава и е щастлива, че споделя живота си с него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар