Пъргава мисъл и остър ум: Такива са тези зодии от зодиака!

Гласувайте за статията

Умът на тези зодии ги отличава от останалите в зодиака

Пъргав ум и бърза мисъл имат тези зодии. Всака една зодия има определрен умствен капацитет. Но тези ги надминават по сиво вещество.Те се открояват като по-мъдри и интелигентни от останалите в звездната карта.

зодии

Тези зодии се отличават с бърз ум и пъргава мисъл, сн. Фейсбук

Според експертите тези зодии могат да се гордеят със сивото си вещество:

Водолей

Лесно анализират всякаква информация и могат да работят дори под голямо напрежение. Могат да са безпристрастни в оценката си, а това много им помага в работата.

Лудо въображение и страхотни анализатори са Близнаците. Това е техният щедър подарък от звездите, смятат астролози. Имат много точна преценка и креативно мислене.

Интелектът на Лъва граничи с гениалност. Освен, че са много любознателни, голяма част от тях преминават през различни житейски трудности и

съумяват да извадят най-правилните заключения от всяка ситуация, които да приложат за в бъдеще.

Девите са дарени с остър ум още от раждането си. Абсорбират и попиват информацията като гъба. Освен това съумяват да я приложат в най-точния момент. Девите умеят да правят много точни прогнози.

Умът и логиката при Стрелецът просто вървят ръка за ръка. Прилагат и двете качества в ежедневието си.Съумяват да постигнат целите си. Околните са очаровани от техните способности.

Козирог

Изучаването на нови неща е приоритет на представителите на Козирога. Понякога те буквално се погребат под учебниците. Любознателни са и имат широк кръг от интереси. /jenata.blitz.bg

Телецът е най-изобретателният зодиакален знак, който просто няма равен. Представителите на този знак са способни да се измъкнат от абсолютно всяка ситуация и да решат дори най-трудната задача.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар