Първо в Kliuki.net: Зейнеб отново бременна? Певицата крие наедряло коремче като за 5-и месец (ФОТО)

Първо в Kliuki.net: Зейнеб отново бременна? Певицата крие наедряло коремче като за 5-и месец (ФОТО)
3 (60%) 1 vote

Зейнеб Маджурова е бременна с второ. Този слух достигна първо до ушите на Kliuki.net, като според запознати тв водещата е някъде в 5-ия месец и упорито крие наедрелите си форми.

„Онзи ден я видях пред bTV, малко преди да гостува в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Беше облечена в шармантна рокля, доста разкроена в областта на корема. Опитваше се да прикрие с ръце тази част, но на няколко пъти се видя, че е доста наедряла там. Със сигурност е бременна, и то поне в петия месец.“

Зейнеб с подозрително наедряло коремче

Зейнеб с подозрително наедряло коремче

Това разкри пред Kliuki.net фен на Зейнеб, който се снимал с водещата за спомен.

В кулоарите на телевизията също имали подобни подозрения заради широките дрехи, които Зузу носела, а и зрителите на „Тази сутрин“, където е водеща, вече подхвърлят за съмненията си в страницата на предаването.

Бърза проверка в профила й в социалната мрежа потвърждава слуховете. От доста време насам Маджурова позира за снимките си или само в гръб или деликатно прикривайки корема си.

Припомняме, че 37-годишната Зейнеб й половинката й – милионерът Стоян Балевски, вече имат едно дете. Малката Мириам е на 2 годинки и половина – прекрасна възраст, за да стане горда кака.

Зейнеб или се снима в гръб или прикрива коремчето си

Зейнеб или се снима в гръб или прикрива коремчето си (сн. Инстаграм)

С

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар