Първо в Kliuki.net: Виктория Капитонова се похвали с годежен пръстен! Каза „Да“ на скъперника (ФОТО)

Преди броени минути Виктория Капитонова от „Ергенът“ се похвали с годежен пръстен в социалния си профил. Рускинята го направи уж съвсем деликатно, докато си показва маникюра на фона на ултра луксозния си Мерцедес.

Диамантеното бижу веднага бе забелязано от феновете й, както и от Kliuki.net. Пръстенът е от бяло злато – точно каквото обича Виктория и за каквото намекна, че би искала да носи в „Ергенът“. Камъкът, уви, е сравнително малък с дивите мечти на Капитонова, но явно толкова му се е откъснало от сърцето на тайнствения й любовник.

Както Kliuk.net писа, възрастният мъж е доста стиснат според представите на Виктория, тъй като я принуждавал по време на воаяжите им да летят с нискотарифни авиокомпании. Такъв бил и случаят със сегашното им пътешествие до Дубай, където за ужас на Виктория летели във втора класа на WizzAir.

Именно в Дубай на романтична вечеря любовникът й й поискал ръката и Капитонова приела. Очевидно въпреки че е стиснат, рускинята все пак е намерила някаква полза от него.

Припомняме, че двамата са заедно още отпреди Виктория да влезе в „Ергенът“, макар пред Виктор да го играеше необвързана. След излизането на Вилата на любовта отношенията й с гаджето се задълбочили.

1 коментар
  1. Асен казва

    Типична представителка на руската жещина! Както и типичен представител на руснака е пияният мужик. И някои твърдят, че ние сме „братски народи“ с тези хора?! Не, благодаря!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.