За първи път! Преслава показа дома, в който живее (Вижте райската й градина – Снимки)

Певицата за първи път се похвали с луксозния имот, в който живее

Преслава е сред фолк звездите, които почти нокога не показват дома си. Въпреки това се знае, че певицата е много имотна и притежава доста баровски имоти, в които вложи парите си.

Този път обаче чалга фурията открехна какво се крие зад високите дувари на къщата, която живее с дъщеря с Паола и половинката си Павел.

Певицата пусна видео в социалната мрежа, от което се вижда как се вихри в градината в огромния си двор с мотика. От сградата се вижда много малко, но за сметка на това пък можем да забележим високата ограда, с която е ограден имота и никой от съседите не може да разбере какво се случва зад нея.

За първи път певицата показа какво се случва зад високата ограда на дома й
Снимки: Инстаграм

Ннатъкваме се още и на луксозна масивна беседка, която е определена за детски кът. Там за дъщеричката на фолк дивата са подредени детска пързалка и други играчки, с които да се забавлява.

Преси се е захванала да плеви кипарисите, които са посадени насред огромния двор, който прилича на райска градина – подреден като по конец, навсякъде има окосена зелена трева и други интересни зелени дръвчета.

За разлика от много свои колеги , които често се хвалят с имотите, в които живеят като например Константин и Анелия, гласовитата добричлийка никога до сега не го е правила.

За сега само можем да гадаем дали това е наистина двора в къщата на Преслава, но имайки предвид гледката към планината и детския кът сме сигурни, че няма как да е двора на къщата в родното село на Павел във Врачанско, предават от hotnews.bg.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.