За първи път! Петя Дикова се показа с порасналия си син (Вижте колко си приличат – Снимка)

Гласувайте за статията

Петя Дикова сияе до невръстния си син, мама  и дете ужасно си приличат

Петя Дикова, която стана майка през април миналата година едва сега се осмели да се покаже с момченцето си. А както се вижда от фофото водещата на светското предаване COOL…T  грее от щастие до първородната си рожба.

От медията, в която работи щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков се похвалиха в социалната мрежа с усмихнатата си водеща. Пипи, както я знаят повечето й приятели е в отлична форма след раждането. Стопила е излишното си тегло и е готова да се завърне в ефир.

Петя Дикова и бебто Алекс като две капки вода
Снимка: бТВ

Мъникът до нея обаче е още по-усмихнат от майка си. Няма как да не отбележим, че расте като нейно пълно копие. Малкият Алекс досущ е одрал кожата на известната си родителка.

Под кадъра, който бе публикуван на официалната страница на бТВ колегите й са написали мил коментар. В който казват, че Петя се е посветила на осеммесечния си син и това е основателна причина тя все още да не ни радва от малкия екран. И са категорични, че мама и син са прекрасни.

Да припомним, че когато на бял свят се появи малкия Алекс радостта на родителите му бе неописуема. Дори баща му Илиян Любомиров, който е панелист в предаването „На кафе” сподели, че вървейки по улиците плакал от щастие и прегръщал непознати, предават от show.blitz.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар