За първи път! Кристиян Николов, убиецът на Милен Цветков, проговори (Вижте какво каза за трагедията пред съда)

Кристиян Николов настоява да бъде пуснат под домашен арест

„Искам да ви уверя, че ще окажа съдействие в този процес“. Това заяви днес пред съда Кристиян Николов, обвинен за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков. 22-годишният мъж поиска мярката му да бъде променена в по-лека – домашен арест. Предстои магистратите да решат дали да уважат молбата му.

„Моля да бъдете обективни и да намалите мярката ми, която е в услуга на прокуратурата, а не на правосъдието. Моля да ми бъде наложена мярка домашен арест”, призова Кристиян.

Кристиян Николов убиецът на Милен Цветков
Колаж: Клюки.нет

Според адвоката му Любомир Таков на Николов трябва да бъде наложена по-лека мярка, защото той няма никакви предишни криминални прояви. Бил студент в Германия и в настоящата ситуация се държал изключително отговорно. Държал да присъства на всички заседания по делото срещу него, допълват от Нова тв. „Мога да ви уверя че при адекватно обвинение, това дело вече щеше да е приключило“, заяви още защитникът. На последното съдебно заседание магистратите решиха да оставят обвиняемият в ареста. Мотивът – ако излезе на свобода, може да извърши друго престъпление, смятат те, пише hotnews.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.