За първи път! Иво Аръков проговори за раздялата с Мика (Вижте какво всъщност сложи край на връзката им)

Иво Аръков за пръв път коментира какво е сложило край на връзката му с Мика Стоичкова

Иво Аръков проговори за връзката си с дъщерята на Христо Стоичков Мика, която буквално преди дни се прибра в България. Дали това е случайност или не, можем само да гадаем. Актьорът и и известната наследница бяха гаджета, докато тя живееш у нас. От много време Аръков не говори за личния си живот, но явно сега е направил изключение за столичен седмичник.

Повод е участието му като руския мафиот Иван Сокуров в хитовата турска поредица „Ирония на съдбата“. Героят му обаче бързо бе убит, но феновете на сериала останаха впечатлени от играта на 31-годишния актьор, който се изяви рамо до рамо с мегазвездата на южната си съседка Къванч Татлъту.

Иво Аръков и Мика Стоичкова
Снимка: Инстаграм

„Няма как да се очаква, че с него ще станем близки приятели, след като сме снимали едва няколко дни заедно. Говорихме да дойде в България с мотора си през тази година, но се случи пандемията и идването му се отложи. Накрая на снимачния процес Къванч произнесе хвалебствено слово за мен – бил респектиран от професионализма и отдадеността му. Мили думи“, сподели Аръков.

Хонорарът от участието си в „Ирония на съдбата“ той получил още миналата година след края на снимките и отдавна го е похарчил – инвестирал го е в кариерата си.

Сега му предстоят снимки в друг чуджоезичен филм. Аръков не крие, че слуховете по негов адрес често са му създавали неприятности в живота.“Въвлякоха ме дори в драматична история, която се оказа решаваща за раздялата ми с Мика Стоичкова. Просто лъжи, лъжи и пак лъжи! Грозни неистини излязоха. Това стана бреме и за мен, и за Мика. И последва нашата раздяла. Сега Мика има дете и е щастлива. Чуваме се от време на време… Преди дни пък прочетох, че съм се пребил с мотор и лявата ми ръка не функционира, наложила се операция на крака, лежал съм в Горна баня. Отново лъжи! Признавам, че съм лежал в болница. Но това беше преди години. Имах тумор преди 15 години и се наложи да ме оперират. Беше доброкачествено образувание. Не искам да коментирам повече тази тема…“, добави актьорът, пише hotnews.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.