За първи път! Енджи Касабие показа сина си (Вижте шестмесечния Райън – Снимки)

Гласувайте за статията

Диетоложката на звездите показа шестмесечния Райън за първи път

Енджи Касабие и съпругът й Мистър Ливан Рабия ел Зейн за първи път от много време насам гостуваха в студиото на ”Преди обед” на Сашо Кадиев.

Най-неочаквано, даже и за самия водещ семейството се появи със своя наследник шестмесечния си син Райън. Звездната красавица обясни, че нямало кой да бави мъника и затова тя го взела с тях в студиото.

Синът на Енджи Касабие в студиото
Снимка: ПИК

Така бебето направи своя дебют на малкия екран на твърде крехка възраст в ефира на бТВ. Енджи се похвали, че Райън е много спокойно дете защото и тя в спокойна.

Мъникът е одрал кожата на майка си
Снимка: ПИК

Малчуганът  наистина е голям сладур и през цялото време си смучеше пръстчето, забелязаха зрителите. Които са убеден, че хлапето прилича на майка си и е нейно умалено копие.

Райън на Енджи Касабие и Рабия ел Зейн е спокойно дете
Снимка; ПИК

Таткото на Райън разказа, че сам е избрал името на сина си, която означава райски врати. Като добави, че помага в отглеждането му и се е научил да сменя памперси. Когато сина му се родил той плакал от радост, предават от ladyzone.bg.

За съжаление карантината разделила за цели три месеца семейството. Рабия ел Зейн заминал за Ливан  по работа и тогава го блокирали там заради заразата. Наложило се да наеме частен самолет за да се прибере в България при любимите си хора, разказа Мистър Ливан.

.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар