За първи път! Емилия се показа с Жорж Башур (Вижте ги щастливи и влюбени)

За първи път! Емилия се показа с Жорж Башур (Вижте ги щастливи и влюбени)
5 (100%) 1 vote

Емилия се показа с годеника си Жорж Башур, певицата за първи път се снима на общо фото с бъдещия с съпруг

Емилия най-накрая не издържа на небивалия интерес относно личния й живот. Певицата избра 1 март за да се покаже с новия си мъж.

Фолк дивата, която неотдавна призна, че наистина е на крилете на любовта публикува снимка с арабския си годеник Жорж Башур. Така затвори устата на всички, които тиражират фалшиви новини за новата й връзка.

Еми написа под фотото „Любов, време е!!!” и призна, че държи ръката на мъжа до нея, която никога няма да пусне.

Снимката предизвика истински фурор в социалната мрежа. Двамата с Жорж Башур изглеждат повече от щастливи и влюбени. И са една очарователна двойка.

Феновете на певицата признават, че очите им са пълни с любов и спокойствие. И им пожелават да се обичат вечно.

Други се чудят на смелостта на Емилия да се похвали с любимия си и я предупреждават да внимава с хорската завист. Съветват фолк дивата да успее да го запази само за себе си.

Има и някои негативни мнения на почитателите на пайнерката, които се чудят защо все чалга певици се уреждат със съпрузи милионери. Но като цяло всички са съгласни, че Емилия им е любимка и заслужава да има цялата любов на света.

Дай боже този път да й провърви и да не страда както с предишната си половинка Коко Динев повече от десет години, молят се за щастието й  феновете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар