За първи път! Домът на принцеса Даяна отворен за простосмъртни (Вижте в какъв лукс е живяла)

Гласувайте за статията

Домът на принцеса Даяна отваря врати, за първи път посетители ще мога да видят имението Алторп

Домът на принцеса Даяна ще може да бъде посетен от простосмъртните за първи път тази година. Имението Алторп ще може да бъде разгледано от посетители. Които ще се запознаят с изискания лукс, в който е живяла като малка майката на Уилям и Хари.

Снимка: Инстаграм

Семейство Спенсър строи своя разкошен дом през далечната 1508 година. Със своите 550 акра разпръснати площи, в които са включени разкошни градини, езера и конюшни никак не е чудно, че цели 19 поколения на фамилията са израснали там с любов към Алторп.

Снимка: 24 часа/twitter

В семейния имот са живели известни личности като политици, придворни, адмирали като всеки един от тях е оставил своя отпечатък из залите на провинциалната къща.

Снимка: 24 часа/twitter

Няма обаче по-известен човек от самата Уелска принцеса. Която е израснала там заедно със своите братя и сестри. В момента там живее и деветият Ърл Спенсър.

Снимка: 24 часа/twitter

За посетителите ще бъде подредена изложба и те ще могат да се запознаят с някои любопитни подробности от семейната история на рода. Ще научат за тяхната любов и привързаност към животните. Ще могат да се порадват котката на принцесата Мармалейд, която й е била любима. Нарисувана на картина от полска художничка, предават от 24chasa.bg.

Алтроп се намира само на час и половина път от Лондон. Заслужава се да се посети защото почитателите на покойната принцеса могат да отдадат почитта си към нея тъй като тя е погребана там.

Снимка: 24 часа/twitter

До последния й дом обаче никой не се допуска тъй като тялото й е положено в гроб  на остров в средата на езеро. Но има издигнат мемориал, който е достъпен за простосмъртните.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар