За първи път! Вижте тузарските домове на братя Диневи ( + Защо ги разпродават – Снимки)

Гласувайте за статията

Братя Диневи разпродават баровските си домове, заменят къщите с още по-луксозни

Братя Диневи се наситиха на столичните си къщи в центъра на София. Разпродават имотите в кв. Лозенец за 4,5 млн.

Властелините на тузарското ваканционно селище „Свети Влас” вече са се изнесли от палатите си и то само пет години след като ги построиха. Естествено по-скъпа е тази на големия брат Йордан. На която е определена цена от 2, 5 милиона лева. За тази на Динко искат 1,9 млн.

Снимка: ХотАрена

Комшиите на олигарсите разправят, че братята са се изнесли от имотите. Първи си събрал багажа Динко. Той още през януари изнесъл най-ценната покъщнина. Баровецът споменал пред съседите си, че квартала се напълнил с еснафи. А освен това къщата му отесняла и не му подхождала на положението.

Снимка: ХотАрена

Въпреки, че триетажния дом е снабден с гараж за четири возила, асансьор, агрегат за ток и собствена пожарна инсталация и има 5 спални помещения и 5 бани не му се виждал достатъчно луксозен.

Къщата на Йордан пък била още по-разкошна. Освен, че е построена на по-голяма площ се намира в най-добрата локация в „Лозенец”. Тя е на четири етажа с гараж за две коли, но има осем спални, осем бани както и фитнес зала, сауна, стая за бавачка, отделно помещение за охраната и обширна мансардна.

Големият брат се изнесъл от имота преди няколко седмици. А според слуховете богаташите вече са си подсигурили чисто нови жилища на пъпа на София. Те оставили за себе си целия последен етаж от четириетажната резиденция „Лозенец”, която фирмата им „Диневи груп” отскоро строи.

Баровската сграда се намира на площад „Велчова завера”. А олигарсите твърдят, че за строежа й са използвани най-модерните и авангардни технологии в света, предават от hotarena.net.

Вижте още снимки от палатите на Диневи в галерията!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар