За първи път! Вижте кадри от масонската сватба на Антония Петрова и Ивайло Батинков (Ексклузивни снимки)

Гласувайте за статията

Антония Петрова и Ивайло Батинков с непоказвани снимки от масонската им сватба

Антония Петрова и нейният съпруг Ивайло Батинков, които до ден днешен не са показвали снимки от втората си масонска сватба бяха разконспирирани. Появиха се кадри от пазената в тайна церемония.

Мис България и Мисис Русия, която е известна, че публикува много фотоси в социалната мрежа запази в секретност събитието, което се състоя на 17 март в столичния хотел „Шератон”. Причината е разбираема. Сватбеното празненството премина според строгите масонски ритуали, които са секретни по правилата на най-старото тайно общество в света.

Но както често се случва когато се зададе ВИП събитие нищо не остава скрито-покрито. Поканени били 300 души свидетели, но както се сещате все някой ще проговори от тях. И макар, че сватбата на миската и бизнесмена до скоро бе най-конспиративната, неочаквано се появи пробойна и до изданието ПИК достигнаха снимки, които за първи път се появяват в публичното пространство.

Кадрите, с които разполага медията са от тържественото разрязване на сватбената торта. Която е истинско кулинарно произведение на изкуството. Сладкарите са изработили пет етажно сладко изкушение като го декорирали от всичките му страни с логото на свободните зидари, както са известни масоните.

Снимки: ПИК

На масонската сватба присъствали около 150 от масоните в България и техните половинки. Говори се, че бил изпълнен специален ритуал. Който представлява следното – членовете на ложата образуват шпалир от саби, под който преминават младоженците.

Той се състоял в зала, декорирана като масонски храм, отделна от тази, в която е преминало самото тържество.

И макар младоженците да не са си разменяли пръстени както е по българските обичаи Иво Батинков е закичил Антония с пръстен с огромен диамант. С който булката не се разделя. Бизнесменът го поръчал от чужбина малко преди секретната сватба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар