За първи път! Вижте дъщерята на Амал и Джордж Клуни (Малката Ела копие на майка си – Ексклузивно фото)

Гласувайте за статията

Дъщерята на Амал и Джордж Клуни с първа снимка в мрежата, хлапето е одрало кожата на майка си

Ела на Амал и Джордж Клуни най-неочаквано бе щракната от папараци. Въпреки, че родителите пазят като очите си близнаците най-накрая момиченцето им попадна пред фотообективите.

Преди на фотографите им се бе отдало да снимат бебетата на звездната двойка в закрити бебешки носилки. Но сега им се падна сгода да щракнат единадесетмесечната наследничка на холивудското семейство с открито лице.

Така в медиите се появи доста качествено фото на Ела. Журналистите изненадаха Амал когато тя заедно с майка си и близначката се прибираха в къщата си в Ню Йорк. За голямо учудване от напълно женската компания липсваше близнакът на Ела, Александър.

От кадъра се вижда, че момиченцето е пълно копие на красивата си майка. Взело е огромните й кафяви очи.

Известно е, че Амал и Джорж не искат да показват все още децата си пред целия свят. Иначе те са щастливи родители и с охота разказват пред медиите за тях.

Преди време в интервю Джордж призна, че близнаците им не си приличат. Ела била по нежна и грациозна. Александър бил доста по-едър от нея и се смеел много силно, разкрива таткото с усмивка. Според него наистина Ела по всичко прилича на майка си, предават от електронното издание spletnik.ru.

Когато се появи снимката на близначката в мрежата веднага тръгна дебат наистина ли е одрала кожата на Амал. Или има чертите на Джордж.

Оставяме на вас сами да прецените на кого повече прилича Ела Клуни!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар