За първи път! Бременната Деси Банова се показа с коремче (Вижте как се мъчи да скрие формите си – Снимки)

Гласувайте за статията

Деси Банова се показа с коремче, половинката на президента крие бременността си с широка рокля

Деси Банова и Росен Плевнелиев бяха снимани от фотографи да отиват на официално събитие. Камерите на папараците не пропуснаха да нащракат най-актуалната светска двойка.

Журналистката и експрезидентът се бяха барнали досущ като младоженци. Тя с късо широко рокле, за да не й личи, че е бременна. Под дантеления й тоалет едва, едва се забелязваше леко заобленото й коремче.

А Плевнелиев с официален костюм и вратовръзка. Която бе в същия цвят с обувките на половинката му.

Усмивката не слизаше от лицата на влюбените. Които не можаха да скрият от любопитните очи на множеството хора колко са щастливи.

Росен през цялото време не изпусна ръката на своята половинка. Приличаше на влюбен за първи път в живота си тийнейджър.

Деси Банова няма търпение да мине под венчило. Съсвсем скоро тя ще стане официално госпожа Плевнелиева. Единството й притеснение било да не напълнее много по време на бременността. Но като виждала колко я обича Росен и колко й е предан се успокоявала, че даже да заприлича на слоница няма да изгуби любовта му.

Според слуховете блондинката щяла да роди в акушеро-геникологичната болница „Шейново”. Там преди седем години тя дала живот на дъщеричката си Йоанна. Имала пълно доверие на лекарите в държавната болница, предават от електронното издание pik.bg.

Като мъжки татко Росен Плевнелиев се надявал бебето да е момиче. А и щерката на Деси нямала търпение да си има сестриче или братче.

Вижте още снимки на Деси Банова и Плевнелиев в нашата галерия!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар