За първи път! Бременната Антония Петрова показа наедрялото си коремче (Миската разкри и пола на бебето – Вижте откровенията й)

Гласувайте за статията

Антония Петрова блести с наедряло коремче, миската призна, че чака син

Антония Петрова за първи път се показа с наедряло коремче. Бременната Мис България, която ще роди първата си рожба през февруари догодина сподели в социалната мрежа с мило послание, че семейство Батинкови ще се увеличи и бебето ще е от мъжки пол.

Снимка: LOVEstyle

Антония написа, че с Ивайло са най–щастливата и влюбена двойка на света. А синът им ще е най-очакваното и обичано дете.

Феновете и приятелите на красавицата побързаха да я поздравят за хубавата новина, която сподели с тях.  Те й пожелаха лека бременност и не скриха възхищението си колко хубава двойка са с таткото.

Миската заедно със съпруга си красят корицата на сп. “Love style”, за което са заснели и красива фотосесия. В новия брой на изданието Антония и Иво за първи път споделят за колко деца мечтаят, как протича бременността и дали таткото ще присъства на раждането на сина си. Който ще е първо дете и на двамата съпрузи.

Бизнесменът признава, че иска да има пет деца. А любимата му половинка е готова да даде живот поне на три.

Както вече писахме бебето ще проплаче в столичната болница Шейново, където нейната свекърва е лекарка. Младото семейство ще се довери на щастливата баба и на нейните опитни колеги да посрещнат момченцето им и да положат необходимите грижи за него и за родилката.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар