За първи път! Анна Курникова и Енрике Иглесиас показаха 7-месечната Мари (Дъщеря им копие на певеца – Фото)

За първи път! Анна Курникова и Енрике Иглесиас показаха 7-месечната Мари (Дъщеря им копие на певеца – Фото)
3 (60%) 1 vote

Анна Курникова и Енрике Иглесиас най-сетне представиха на света порасналата си дъщеричка

До момента малката Мари растеше далеч от погледите на публиката. Мотивите, поради които родителите ù я криеха от любопитни очи, са всеизвестни. Явно нещата са се променили, защото 7-месечното момиченце вече предизвика фурор в социалните мрежи. Независимо че косичката му е руса, а очите – по-скоро светли, Маша, както галено я наричат Енрике Иглесиас и Анна Курникова, е одрала кожата на татко си.

Както можете да се убедите сами, детенцето е умалено копие на баща си и носи повече неговите черти, отколкото по-студената красота на рускинята. Мари позира умело пред камерата и макар погледът ù да сочи встрани, ясно се вижда, че е наследила грациозността и харизматочността и на двамата си родители. Бялата ризка с копчета и поличката с дантела по края в същия цвят са чудесен тоалет за тенис корта.

Самата Анна Курникова явно отсега гласи малката за кариера в тениса. Красивата майка написа към публикацията си в социалните мрежи „Уимбълдън, идвам!“. Така може би в семейството на Курникова и Иглесиас расте една бъдеща шампионка, пред която стои задачата да надмине собствената си майка. Безспорно момиченцето има притегателен чар, а дали ще прояви интерес и към спорта, времето ще покаже.

Третото дете в звездното семейство се роди на 30. януари 2020 г., пише още slava.bg. Преди това на бял свят се появиха близнаците Николас и Луси. Те вече са на по две години и половина и вероятно се чувстват прекрасно като батко и кака. Независимо че нямат сключен брак, Курникова и Иглесиас са една от най-стабилните двойки в света. Двамата имат зад гърба си повече от 20 години заедно и както изглежда, връзката им се развива безоблачно. Притесненията им да показват децата си в публичното пространство вече явно са отшумели и може би ни предстои все по-често да ставаме свидетели на постиженията на малките.

Мари е прекрасна!

Мари е прекрасна!
Снимка: инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар