Първата Мис България Бранимира Антонова подигра Тамара: Срам, има два метра нос! (Вижте как я изгаври)

Гласувайте за статията

Мис България 1967 Бранимира Антонова коментира скандала около Тамара Георгиева.

След избора на новата Мис България заваляха не само критики относно външния й вид, но и сравнения с първата носителка на короната. Това е Бранимира Антонова. Тя става най-красивата българка точно преди половин век. Въпреки това, нейната красота и днес не може да бъде поставена под въпрос, Нещо повече, дава се за пример как би трябвало да изглежда една истинска миска.

Бранимира Антонова бе потърсена за коментар относно избора на новата Мис България и разразилото се недоволство от него. Победителката от конкурса през 1967г. заяви, че пожелава всичко най-добро на Тамара Георгиева и смята, че критиките към нея са прекалено жестоки. Но пък с годините е разбрала, че социалните мрежи често са строги, но справедливи. Така тя негласно подкрепи изписаното по адрес на новата миска.

Според Бранимира, актуалната Мис България притежава не типично българска, а по-скоро гръцка красота. И профилът й е такъв. За пример за типично красива българка тя дава Жени Калканджиева. А Тамара сравни с Мария Калас. Само че тя не е хукнала по конкурси за красота. Антонова не скри, че и според нея двете подгласнички на победителката са мнгоо по-красиви от нея.

„Подгласничките й са уникални… Да си затвориш очите, която и да е, мисля че е по…“, коментира Бранимира. За нея звучат нелепо обвиненията на Тамара към фотографа, че заради неговата работа изглежда толкова грозна на снимките. „Че може ли фотографът да ми направи този нос, нейният?!“, запита иронично тя.

Бранимира Антонова също не одобрява избора на новата Мис България

Бранимира Антонова също не одобрява избора на новата Мис България

„Не може да излезеш с два метра нос и уж да си чипоноса“, закова новата Мис България предшественицата й от преди половин век. Бранимира Антонова е категорична, че няма пръст в сравненията й с Тамара Георгиева. А и видимо не иска по никакъв начин имената на двете да бъдат свързвани, пише bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар