Пълно падение! Никита хвърли бомбата: Златка Райкова преспа с Боби Ръгбиста! (Вижте разкритията й)

Пълно падение! Никита хвърли бомбата: Златка Райкова преспа с Боби Ръгбиста! (Вижте разкритията й)
2.75 (55%) 4 votes

Никита Джонсън обяви, че „моралната“ Златка е преспала и с нейното гадже

„Биг Брадър” наистина е шоу, което сваля маските. Златка, която отказа дори да допре устни до тези на Гъмов по време на заснемането на мюзикъла „Ах, този Джизъс” се оказа баджаначка с Никита Джонсън. Мъжът, който ги обединява е Боби Ръгбиста, с който татуираната съквартирантка живее в момента.

От нейните думи стана ясно, че той е бил и със Златка, явно по времето, докато вършееше по софийските дискотеки. В момента двамата живеят в Швеция. По линия на Боби баджаначка със съквартирантките се оказа и клюкарката Лили, която също бе гадже на ръгбиста преди години.

Никита Джонсън

Снимка: Фейсбук

Именно заради новозаформилия се любовен конфликт се очаква самият Боби да влезе в шоуто тази вечер. А това със сигурност няма да се понрави на Златка, която се опитва да се изкара светица.

Иначе Никита събра най-много негативни мнения на номинациите за себе си: според Гъмов поведението й е „нагло, жалко и съветско“, за Уош тя не е отборен играч, а според Албена – Никита използва името й, за да създава ненужни конфликти.

Златка и Благой, Цецо и Стойко също номинираха татуираната дама. Тя, от своя страна, номинира Цецо, защото е неискрен, фалшив и често преиграва, и Станимир Гъмов, защото според нея той е предубеден към нея още от първия ден.

Причудливото поведение на Стоян му донесе 5 номинации, които дойдоха от Цецо, Уош, Стойко, Албена и Джулиана.

Основните причини за номинацията му са постоянното проваляне на мисии, а за Албена причудливото му поведение е абсолютно фалшиво. Трите номинации на Цецо дойдоха от Емануела, Стоян и Никита. Емануела намира за недостойно постоянното обсъждане сред Съквартирантите на клиентите му, според Никита той е амбивалентен, неискрен и фалшив, а Стоян го определи като „клюкар“, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар