Пълна излагация! Ирина Шейк лъсна с мръсен панталон (Вижте как стана за срам – Снимки)

Гласувайте за статията

Последните  издънки на рускинята ще съсипят образа й на модна икона

Ирина Шейк е на път да се сбогува с титлата си на модна икона, видяха от wday.ru. Повечето улични появи на рускинята в последно време могат да се счита за модни провали.

Някои от смелите дизайнерски идеи изглеждат повече нелепи, отколкото ярки. Този път младата майка Ирина прояви истинска  непростима небрежност по време на разходка с малката Леа.

Ирина Шейк на разходка с Леа
Снимка: Легион медия

Звездният топ модел облече класическо сиво палто, черен гащеризон от кашмир, с цепки на разкроените крачоли. Феновете видяха два гафа в новия образ на Шейк.

Освен да махне петната и космите Шейк трябваше и да изглади панталона

Първо забелязаха, че Ирина би трябвало да почисти панталона си преди да го облече. Като премахне космите по него, които се забелязваха по него от далеч. Както и петната от засъхнала кал.Може би тъканта е виновна защото всичко се лепи по нея, но това не е оправдание да изглежда толкова небрежно и нелепо.

Ирина забрави да разшие цепката на палтото

Втората издънка на красавицата бе, че преди да облече палтото си, тя е забравила да среже цепката на платото отзад. При такива модели производителите зашиват разреза, за да е по-лесно да се транспортира дрехата и да не се мачка. Но някои явно забравят или пък не знаят, че трябва да махнат конците предварително.

В резултат на това палтото на Ирина се нагъваше грозно когато тя тикаше количката с Леа по улиците на Ню Йорк. Не е допустимо за световно известен модел да става за такъв срам и резил.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар