Пълен шаш! Райна неузнаваема след раздялата с Тюлеков (Певицата стана копие на Анджелина Джоли)

Гласувайте за статията

Райна неузнаваема, копие е на Анджелина Джоли

Фолк певицата Райна е неузнаваема. Откакто заряза гаджето си Валери Тюлеков, изпълнителката тотално се преобрази. Не само че работи трескаво по нови проекти и дори записва хитове, но и тотално е сменила визията си.

На едни от последните й снимки, ясно се вижда, че Райна се е запалила по африканските плитки. Новата й визия обаче, колкото и да е невероятно, я превърна в истинско копие на актрисата Анджелина Джоли.

Устни, очи, скули, излъчване — родната изпълнителка е живо копие на американската суперзвезда. Единствената разлика между двете е фактът, че Анджелина напоследък изглежда доста състарена, докато Райна направо цъфти.

При това не с друг, а в прегръдките на своя приятел и музикален ментор Атанас Месечков.

Топ танцьорът и победител от „Денсинг старс“ от години е в близки отношения с певицата. Двамата, освен близки приятели, са и редовни партньори в залата за танци. По всичко личи, че Райна е успяла да го навие да вземе участие в новия й клип. А видеото се очертава наистина горещо, ако съдим по латино визията на изпълнителката.

Междувременно почитателите на певицата изпаднаха в еуфория, след като я видяха. Много от тях я сравниха с ангел, а не бяха малко и тези, които й казаха по някоя окуражителна дума по повод раздялата. „Този мъж не те заслужава!“, „Ослепителна си, по-красива от всякога“, „Ангел“, „Невероятна“ засипваха с комплименти любимката си.

Няма съмнение, че Райна изглежда феноменално, а очевидно кризата в личния живот не й се отразява на професионалния. Певицата е във вихъра си, работи по нови проекти и както изглежда е готова за нови предизвикателства.

Райна копие на Анджелина Джоли сн. Инстаграм

Райна копие на Анджелина Джоли сн. Инстаграм

Самата Райна се определя като дете на света и човек, който иска да живее пълноценно. От години пилето на фолка спазва тази философия и не изглежда да съжалява за нищо случило се в живота й. И затова дори в зрелостта си блести.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар