Пълен шаш! Деми Мур заби жена, обърна гръб на мъжете (Вижте коя е новата й любов)

Пълен шаш! Деми Мур заби жена, обърна гръб на мъжете (Вижте коя е новата й любов)
3 (60%) 1 vote

Деми Мур обърна гръб на мъжете, спи със сръбска дизайнерка

Деми Мур има нова любов и не си и помисля да я афишира в Холивуд. Бившата съпруга на умиращия трудно Брус Уилис тръгна със… сръбска дизайнерка. След три развода и три деца, Деми е решила да загърби мъжете. И колкото и перфектни отношения да има с втория си съпруг, актрисата твърдо е решила да пренебрегне мъжете оттук — нататък.

Актрисата се радва на изключителна популярност от години, а покрай разводите си стана още по-известна. След като преживя истински ад при раздялата с Аштън Къчър обаче, Деми реши да сложи край на публичните си изяви за доста време. Както се оказа, за това си има сериозна причина — актрисата има нова връзка и не желае да я афишира. Нейн партньор в живота е сръбската дизайнерка Маша Манджука, с която скоро планират да си осиновят и дъщеричка.

Мур признава, че след развода с Аштън Къчър преминала през ада. „Беше ужасно труден момент. Моите дъщери бяха още малки, аз бях в депресия, обществото и социалните медии оказваха чудовищен натиск върху тях. След раздялата с Аштън се борех с алкохола, проблемите с дрогата сякаш отново бяха на главата ми. Но аз бях майка и се борих като лъвица, за да се справя с всичко това“, разкрива още актрисата.

В крайна сметка Мур успява. Звездата е невероятно щастлива, че е преодоляла миналото и е продължила напред. Припомняме ви, че разводът й с Аштън Къчър след шест години брак, приключи с ужасен скандал. Актьорът бе изловен в джакузи с три блондинки, а след това се разбра, че е поддържал и тайна афера с колежката си Мила Кунис. При това под носа на жена си.

Деми Мур заби сръбска дизайнерка сн. You Tube

Деми Мур заби сръбска дизайнерка сн. You Tube

Подписът му под документите за развода още не бе поставен, когато актрисата му роди и първото им дете. Именно тогава Деми Мур реши да изчезне от публичния живот и остана скрита много дълго време…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар