Пълен обрат! Шайло Пит става модел (Дъщерята на Джоли и Брад има пълната им подкрепа)

Гласувайте за статията

Шайло Пит е на път да сбъдне неочаквана мечта

За огромна изненада на всички Шайло Пит преживява пълна промяна. Момичето, което години наред твърдеше, че е момче, е на път да се превърне в модел. И макар като дете да държеше да я наричат Джон, днес малката пораснала госпожица е по-женствена отвсякога. Последните изяви на девойката бяха свързани с появата на майка ѝ на редица важни събития. Запазена марка за Анджелина Джоли стана излизането ѝ пред камерите на медиите в компанията на децата.

Шайло се превърна в красива млада дама с амбиции за кариера Шайло се превърна в красива млада дама с амбиции за кариера

Шайло се превърна в красива млада дама с амбиции за кариера
Снимка: Инстаграм

Въпреки че битката с Брад Пит тече с пълна сила, Анджи е взела решение да държи семейството си повече от сплотено. Общите ѝ изяви с наследниците безспорно впечатлиха аудиторията. А промяната, настъпила у Шайло, е повече от очевидна. Доскоро тя възприемаше себе си като момче, държеше на мъжкото си име и дори тенденциозно обличаше мъжки дрехи. В последните седмици обаче очите на всички любопитни са вперени в повече от женствената ѝ визия.


Дъщерята на Джоли и Пит вече е пораснала млада дама и както изглежда, у нея се заражда амбицията да бъде модел. Предвид природните ѝ дадености много заинтересовани предложили на момичето да се реализира на световната сцена. Професионалистите сметнали, че нейната красота и мерки са достатъчно подхдящи, за да се подвизава успешно на модния подиум. Самата Шайло имала подкрепата на родителите си, каквото и да реши по въпроса.

Звездната ѝ майка е, както се казва, вряла и кипяла в бранша. Именно тя била двигателят, който подкрепял малката в евентуалните ѝ бъдещи победи в света на модата. Брад Пит, от своя страна, се доверявал на инстинктите на бившата си партньорка, коментира още woman.bg. По всичко личи, че и той няма да откаже пълната си подкрепа по отношение на развитието на доскоро обърканата си щерка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар