Пълен обрат! Божинов зашлеви Биляна: Сваляше баща ми! Тя: Започвам нов живот! (Вижте как се заяждат)

Гласувайте за статията

Войната между Валери Божинов и Биляна Дол става жестока

Биляна Дол изведнъж изтри дългия статус с който обясняваше, че причината за скъсването й с Валери Божинов е неговия нагон. Сръбкинята съобщи за раздялата си с футболиста в понеделник, но само шест дни по-късно новината е изтрита от профила й.

Нещо повече-двамата вече не се следват в инстаграм, въпреки че първият коментар под публикацията за разлъката от понеделник бе точно на Божинката. Днес бившата му е следвана от Николета, Алисия и Валери-младши, но не и от таткото.

Явно между двамата влюбени започва война, коментират феновете.

Валери Божинов и Биляна Дол раздяла

снимка: Клюки.нет

Вероятно тя е била провокирана от слуховете, с които нападателят отвърна на удара, нанесен му при раздялата. Божинката упорито разпространява версията, че страдащият от болезнен нагон в разпадналата се двойка всъщност е палавата сръбкиня.

Нещо повече – Валери Божинов раздувал пред съотборниците си в Ботев Враца, че Биляна се е опитвала пред очите му да сваля собствения му баща.

Но не пастрока Сашо Ангелов, който е треньор на врачанския тим, а биологичния татко – дъртия коцкар Емил Божинов. поред Валерко двамата с доскорошната му възлюбена били на гости на родителя му в Лясковец. След няколко ракии повече на двора г-жа Дол се отдала на страстен танц в скута на патриарха на фамилията, пише Lupa.bg.

Преди часове пък Биляна пусна пореден пост в социалните мрежи, с който ясно показа, че Божинов е минало за нея.

„Днес затварям вратата на миналото и отварям тази на бъдещето. Поемам си дъх, пристъпвам напред и започвам нов етап в живота си“, написа сръбкинята.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар