април 23, 2024

Пълен водевил! Диляна Попова и Асен Блатечки пак заедно (Ето защо актьорът се върна при моделката)

https://kliuki.net/kliuki/palen-vodevil-dilyana-popova-i-asen-blatechki-pak-zaedno-eto-zashto-aktyorat-se-varna-pri-modelkata/167085 Kliuki.net
Пълен водевил! Диляна Попова и Асен Блатечки пак заедно (Ето защо актьорът се върна при моделката)

Циркът, който разиграват Диляна Попова и Асен Блатечки, се вихри с пълна сила

След като многократно се събираха и разделяха по неведоми причини, двамата отново цъфнаха заедно. Причината за общото им пътуване е безкрайно прозаична – синът им имаше рожден ден. Малкият вече чукна осем години и изглежда доста по-голям за възрастта си. Именно празникът му се оказа пътят на помирението между гордите му родители. Така Диляна Попова и Асен Блатечки използваха рождения ден, за да си подарят семейно пътуване до Виена.

Увеселителният парк, от който семейството публикува незабравими кадри, всъщност доста прилича на връзката им. Досущ като в гастролиращ цирк актьорът и моделката не спираха да се събират и разделят, а целият свят бе свидетел на скандалите и неразбориите в отношенията им.

Какво се е променило в последните седмици, можем само да гадаем. Обикновено сценарият е следният – силната половинка във връзката подвива опашка и се прибира, ни лук ял, ни лук мирисал, при майката на детето си. Разбира се, единственият печеливш в случая явно е Борил. Доколкото познаваме родителите му, стоплянето на чувствата им ще продължи от ден до пладне. А междувременно и ние ще бъдем въвлечени в поредния панаир.

Източник: iwoman.bg