април 19, 2024

Психопат тормози Анелия

https://kliuki.net/kliuki/psihopat-tormozi-aneliya/136417 Kliuki.net
Психопат тормози Анелия

Фолк певицата е решила да сезира органите на реда

Фолк дивата Анелия е подложена на постоянен стрес и психически тормоз от Радослав Стоянов, по известен като Радо Прашката.

[caption id="attachment_6824" align="alignleft" width="240"] Анелия е решила да сезира органите на реда[/caption]

От известно време Радослав - Радослав  Прашката, който нашумя след участието си в реалитито „Биг Брадър2” не спира да преследва хитовата изпълнителка. „Не исках да се раздухват такива неща, но това, което прави въпросният господин надминава всякакви граници.

Звъни ми посред нощите, пише непрестанно смс-и от различни номера, без всякакви притеснения се обажда и започва да ми пъшка по телефона”, жалва се Анелия пред читателите на в. „Телеграф” и допълва, че ситуацията е изключително неприятна за всеки човек, независимо дали е известен или не. „Този Радо явно има някакви проблеми, за мен той е чист психопат”, обяснява причината за стреса си Анелия. Чашата преляла по време на концерта на „Планета HD”, когато Радо без никакво притеснение нахлул зад колисите и започнал да говори мръсотии на фокл дивата. Всички нейни колежки се втрещили от поведението на безсрамника. Наглото поведение на Прашката изкарало Анелия извън нерви и я накарало да вземе превантивни мерки. Пайнерката решила да сезира органите на реда, заради психическия тормоз, който не е преставал от няколко месеца. „Ето сами виждате за какво става въпрос. Ако този човек не спре, вече сериозно се замислям да подам жалба в полицията. Всяко търпение си има своя край”, казва Анелия пред в. „Телеграф”.