Психар опита да застреля Люси Иларионов и Ани Хоанг (Всичко за ужаса)

Психар опита да застреля Люси Иларионов и Ани Хоанг (Всичко за ужаса)
5 (100%) 1 vote

Селски бек от Велико Търново опита да застреля Люси Иларионов и Ани Хоанг

Люси Иларионов и Ани Хоанг са станали жертва на безпрецедентна агресия на пътя

Психар опита да застреля Люси Иларионов и Ани Хоанг! Режисьорът и половинката му станаха жертва на безпрецедентна агресия на пътя от страна на търновец. Като екшънът едва не е завършил с фатални последствия.

Случката се разиграла на 13 май в неделя около обяд, малко след Велико Търново. Тогава по колата на Люси, управлявана от него, от друг автомобил е започнала стрелба с пистолет срещу него и мятане на бирени бутилки.

Безумието е придружено и със засичане. Иларионов се разминава от катастрофа на късмет и само по чиста случайност няма жертви.

Люси Иларионов и Ани Хоанг

Снимка: ХотАрена

Режисьорът и гаджето му звънят на 112 и дават сигнал за инцидента. Малко по – късно стрелецът е арестуван. Люси и Ани прекарват целия неделен следобед в полицейското управление в старата столица, за да пишат показания. Оръжието, с което е гърмяно по тях, обаче не е открито.

Оказало се, че действащия като идиот е Атанас Мандичев от Велико Търново. Карал е таратайка „Форд“. За сега не е ясно дали е бил под влияние на наркотици и алкохол, за да направи тази супер комплексарска постъпка.

Мандичев доброволно е решил да отиде при ченгетата, придружен от родителите си, но пък придвидливо скрил пистолета си. Справка показала, че на негово име има регистрирано газово оръжие.

Проверка на Фейсбук профила на Атанас сочи, че той е фен на бързите мотори. Има и куче ротвайлер. Най-голямата ирония, която узнахме от социалната мрежа, е, че лицето изучава право и практикува специалността си в адвокатска кантора. Съдейки по проява му и нелогичното му желание да гази закона и установения ред, няма да го бъде в това поприще.

Свързахме се с Люси за коментар на случилото се. Режисьорът потвърди, че действително на 13 май тази година до Велико Търново срещу него и Ани Хоанг е стреляно и е давал 4 часа показания във великотърновската полиция, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар